Saturday 16 April 2011

Framåtblick!

Nästa vecka då jävlar...ja då ska det smälla....jag siktar på 30-40 km i ett svep följt av ett träningspass i form av en halvmara eller något där runt, samt ett fartlek/backryckspass på helgen. Looking good!


Denna vecka åstadkoms 57 km på 4 pass, 25k, 21k och 11.7k, det känns komfortabelt att vara ute i 2.5 h så då måst man pressa upp det lite, 2.5 h är ju bara en fjärdedel av de heliga 10 h.
Känns f ö bra i benen, körde fartlek med backryck imorse i varierande fart 5:00-6:00/km och det, damer och herrar var asigt drygt med fullpackad rygga.Hade förberett för ett långpass till men var inte på humör när det kom till kritan. No need to overdo it.

Benen var så att säga kraftfulla och lite möra efter torsdagen aktivitet(2o km i 2.5 km eljjusspåret. Psyket är det som sticker först som alla kanske anat så passets syfte var främst pannbensträning.). Så jag ställde in dagens långa pass till förmån för snabbare grejor, det blev inte så snabbt ändå men jobbigt.

Gav mig ut på morgonen och vet inte om det är melodin, eller om jag behöver ge det liten chans till. Tappar alltid sugen efter kort tag på morgonen medan förmiddagen är en helt annat sak.

Mycket text, osammanhängande från en supertrött löpare. Tog lite bloggkort med mobilen imorse, så där som alla flådiga bloggare. Kanske får ni se dem. Kanske inte :O!

No comments:

Post a Comment