Sunday 7 November 2010

Massa mat och monster samt summering för v 44

Ja, idag har inte många träningsknop gjorts, 6 km stopljogg (varannan gatlykta jogg varannan gång med generös upp och nedvärmnings gång med sällskap på sällskapets villkor) har dock avverkats samt storstädning så det står härliga till.
Idag var en sådan där dag när allt blev fel vad gäller kroppsbilden, det är inga trevliga dagar men de kommer med jämna mellanrum (låts säga en gång i månaden...) en skvätt gräts över kroppskompositionen och chips moffades som tröst på såren. Inte rätt någonstans, inte normalt ätmönster någonstans utan bara fel. Hela sista veckan har varit fel på matfronten och jag har hetsätit varje dag så gott som.
Det får en att sucka och tänka när skall det någonsin växa bort det där matmonstret men sedan är det bara att bita ihop och börja om igen i hopp om att skala bort något gram innan nästa sväng. Det är att vara fast någonstans mellan normalt matmönster med sikte på viktnedgång och känslokvävning med hjälp av kolisar. Jag vill ju gärna arbeta bort det sista men det är svårt, ack så svårt eftersom det alltid slår till när man är som sårbarast.

Anyways, cry me a river tänker ni  säkert och väntar på veckosummeringen. 
Har ingen vilopuls eller vikt att använda men pulsen har gått nedåt = inte sjuk längre samt vikten har gått upp pga allt ätande i onödan, men några pass här och var finns det alltid!

Pass:
1 core
3 löpning, 3h 35 min / 18 km
1 styrka (!)
2 spinning 

No comments:

Post a Comment